February 22, 2022
timezynk

Onze nieuwe gratis versie voor workforce management - en waarom we het lanceerden voor kleinere bedrijven

Er zijn veel redenen waarom we gekozen hebben om een gratis versie te lanceren voor onze workforce management software. In dit artikel gaan we verder in op deze redenen. Ook leggen we je uit waarom het handig is om Timezynk al in een vroeg stadium van je bedrijf te gaan gebruiken. We hopen dat je tegen het einde van dit artikel hebt ontdekt wat de belangrijkste voordelen van Timezynk zijn en niet kunt wachten om ze zelf uit te proberen.

Waarom we de gratis versie lanceerden

Een van onze focusgebieden voor de komende jaren is dat we kleinere bedrijven willen ondersteunen in hun groei. Door een gratis versie van onze software aan te bieden, kunnen kleinere bedrijven onze software gratis blijven gebruiken, ook nadat de proefperiode is afgelopen. 

De gratis versie biedt ruimte voor maximaal 5 gebruikers. Groeit het bedrijf en wil je graag meer gebruikers toevoegen? Dan kun je altijd upgraden naar de betaalde versie voor een onbeperkt aantal gebruikers. 

Veel workforce software in het lagere prijssegment biedt maar weinig mogelijkheden om te groeien. De software is vooral gericht op kleinere bedrijven. Zodra het bedrijf groeit, moet je alles omzetten naar een nieuwe, uitgebreidere tool. Daar wilden we verandering in brengen. Dankzij onze verschillende pakketten kan onze software gebruikt worden door bedrijven van elk formaat. 

Veel van onze grotere klanten begonnen onze software te gebruiken toen ze nog een stuk kleiner waren. In de loop van de jaren zijn ze steeds groter gegroeid. Dat heeft met veel dingen te maken, maar ook met de structuur en efficiëntie van een geweldige werkplanning.

Door onze software te lanceren naar een breder publiek, willen we ook kleinere bedrijven de kans geven om te groeien. Tegelijkertijd willen we hen aanmoedigen om alle voordelen van ons platform te ontdekken.

De harde waarheid is dat een ineffectieve en tijdrovende planning een groot obstakel is in de groei van veel bedrijven. Door meteen vanaf het begin een planningstool te gebruiken, voorkom je veel administratief werk en houd je meer focus over voor het voornaamste doel: het groeien en ontwikkelen van je bedrijf.

Efficiëntie is cruciaal

In staat zijn om te groeien met nieuwe medewerkers en je bedrijf efficiënt opschalen terwijl je zorgt dat je alle wetten en regels blijft volgen is essentieel voor een succesvol bedrijf. Wanneer je een online workforce management tool als Timezynk gebruikt, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het maken van fouten bij het inroosteren van personeel.

We hebben klanten uit verschillende sectoren, maar de meeste van hen hebben één ding gemeen: als één van hun collega’s voor wat voor reden dan ook niet in staat is om naar het werk te komen, moet er meteen een vervanger zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor fabrieken en kerninstallaties, maar ook hotels en restaurants. 

Vaak hebben dit soort bedrijven een mix tussen vaste medewerkers en een pool aan tijdelijke medewerkers of studenten. Contact opnemen met al deze medewerkers en bijhouden wanneer iedereen beschikbaar is, kan veel tijd kosten. Met ons systeem zijn zij in staat om al hun informatie op één plaats te bewaren. Zodra er een gat in de planning ontstaat, sturen zij in één keer een verzoek uit naar medewerkers om dit op te vullen. Zo hoeven roostermakers zich nooit meer zorgen te maken dat een shift niet kan worden opgevuld.

Ons systeem is gebaseerd op samenwerking en streeft ernaar iedereen zoveel mogelijk bij het proces te betrekken. Door medewerkers zelf de controle over hun rooster te geven, zorg je voor meer betrokkenheid. Met Timezynk kunnen medewerkers hun beschikbaarheid rechtstreeks in het systeem invullen en reageren op verzoeken voor shifts die ze graag willen draaien. En heeft een medewerker een paar dagen vrij? Dan zorgen wij ervoor dat hij die dagen geen verzoeken krijgt. 

Uit ervaring weten we dat het essentieel is om al in een zo vroeg mogelijk stadium een goede structuur en efficiënt roostersysteem te hebben. Veel kleinere bedrijven hebben namelijk meteen al behoefte aan structuur. Het bespaart niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. 

Zo begon het last-mile koeriersbedrijf Gordon Delivery al vroeg met ons te werken. Sindsdien is het bedrijf ongelofelijk snel gegroeid. Om hun visie te ondersteunen en ‘s werelds grootste logistieke bedrijf te worden in de last-mile bezorging van boodschappen, gebruiken ze ons platform voor het maken van collaboratieve roosters. Naarmate het bedrijf groeide en uitbreidde naar nieuwe markten, hebben we ons platform steeds verder afgestemd op de veranderende behoeften die met de veranderingen gepaard gingen.

Ons doel: een marktplaats voor klanten

Op de (relatief) lange termijn streven we ernaar om een marktplaats te creëren voor time-based diensten. Onze klanten kunnen hun diensten erop promoten naar klanten en direct samenwerken met leveranciers. Als een kleiner bedrijf, profiteer je zo niet alleen van onze workforce management software, maar werf je tegelijkertijd ook nieuwe klanten. De komende tijd houden we je via onze website op de hoogte van deze lancering. 

Timezynk is perfect geschikt voor start-ups en kleinere bedrijven met de ambitie om te groeien. Het systeem is volledig aan te passen aan jouw bedrijf en groeit mee naarmate jouw bedrijf ook groeit. Ontdek alle voordelen vandaag nog door onze gratis versie uit te proberen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren door onze klantverhalen, blogposts over work-life balance, planning en meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden

Discount code
This is required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.