Hoe beheer ik gebruikersprofielen?

2023-04-17 15:23:52

De pagina "Gebruikers" vindt u in het menu aan uw linkerhand.

Op deze pagina kunt u nieuwe gebruikers toevoegen en gebruikersprofielen beheren.

De gebruikerslijst is standaard gegroepeerd op rol. Om de groepering te wijzigen, klikt u op de knop "Groeperen".

Op de pagina krijgt u de telefoonnummers, opmerkingen, dienstverbanden, tags en de meest recente aanmeldingen van gebruikers te zien. U kunt de weergegeven informatie aanpassen door te klikken op "Kolommen weergeven" in de rechterbovenhoek.

mceclip3.png

Wanneer u als eigenaar of manager op een van de namen van de gebruiker klikt, krijgt u een overzicht van het werkschema, tijdrapporten, profielinformatie, opmerkingen, tags en andere instellingen van de gebruiker. U kunt wijzigingen aanbrengen in alle instellingen en informatie die u voor u ziet.

Vanwege beperkte machtigingen kunt u als supervisor alleen de tabbladen "Plannen" en "Goedkeuren" zien en werken.

mceclip2.png
  • Planning - bekijk de planning van de gebruiker, tijdrapporten en beschikbaarheid. U kunt de gebruiker ook rechtstreeks vanuit deze weergave boeken.
  • Goedkeuren - Krijg een overzicht van de tijdrapporten van de gebruiker en keur deze goed.
  • Profiel - Voer informatie in zoals tewerkstellingsnummer, burgerservicenummer, bankrekeningnummer, enz. Op dit tabblad kunt u het gebruikersprofiel ook archiveren wanneer de arbeidsovereenkomst voorbij is.
  • Werkurenschema - Voeg de werkuren van de gebruiker toe die zijn gedefinieerd in hun arbeidsovereenkomst of collectieve overeenkomst.
  • Tags - Tag de gebruiker om hun kwalificaties, type werk, werkplek, enz. Te noteren.
  • Instellingen - Wijzig de rol van de gebruiker, stel in of de gebruiker de planningen van collega's kan zien of niet, stel de begin- en einddatum in voor de tewerkstelling en de wekelijkse boekingslimiet. In dit tabblad kunt u ook een nieuwe uitnodiging voor Timezynk naar de gebruiker sturen.
  • Opmerkingen - Geef informatie die relevant kan zijn voor uw collega's (deze informatie is niet zichtbaar voor de gebruiker)