Hoe configureer ik de prikklok?

2023-04-13 14:59:51

Prikklok is een gratis add-on, maar moet worden geactiveerd door onze ondersteuning, dus neem contact met ons op en we zullen het graag doen.

Uw prikklokinstellingen kunt u vinden door te klikken op tandwiel pictogram > Prikklok onder Add-ons

Link naar prikklok
Bovenaan vind je de link naar je prikklok. Dit is de link waartoe uw gebruikers toegang hebben ooor het in- en uitklokken.

Sk_rmbild_2022-07-13_131134.png

Goedgekeurde eenheden

Hier vindt u een lijst met eenheden, goedgekeurd door managers of eigenaren, voor het in- en uitklokken.
Om een eenheid goed te keuren, moet iemand met rolbeheerder of eigenaar zich met zijn Timezynk-account aanmelden bij die eenheid en deze op deze pagina goedkeuren. Alle medewerkers moeten dan de goedgekeurde eenheid gebruiken om in en uit te klokken. U kunt meerdere cellen toevoegen.

Sk_rmbild_2022-07-13_131239.png

Als u geen eenheid opgeeft, zijn alle eenheden toegestaan en kan uw personeel in- en uitklokken vanuit elke eenheid die ze kiezen.

Instellingen

  • In- en uitklokken volgens schema : Stel in of u de knop wilt weergeven of verbergen om in/ uit te klokken volgens het schema. Als de knop wordt weergegeven, kunnen uw gebruikers er op elk gewenst moment op klikken en melden dat ze hebben gewerkt gedurende de tijd die in de dienst is opgegeven.
  • Afwijkingsinterval voor in- en uitklokken: Stel in hoe flexibel u bent met begin- en eindtijden. Zolang uw gebruiker tijdens deze tijden in- en uitklokt, worden er geen afwijkingsrapporten gemaakt.
  • Verplichte velden in geval van afwijking: Als uw gebruiker buiten uw goedgekeurde tijden in- en uitklokt, wordt er een afwijkingsrapport gemaakt. Hier kunt u verplichte velden toevoegen die de gebruiker kan invullen.
Sk_rmbild_2022-07-13_131317.png