Hoe integreer ik Timezynk met Fortnox?

2023-04-17 11:09:03

Voordat u facturen van Timezynk naar Fortnox kunt overzetten, moet u de twee programma's met elkaar verbinden.

Log in op Fortnox en klik rechtsboven op Marketplace en klik vervolgens op Apps. Houd er rekening mee dat u een systeembeheerder moet zijn om Timezynk als app te kunnen toevoegen.

Zoek naar Timezynk en tik vervolgens op Activeren in de rechterbovenhoek.

U wordt dan doorgestuurd naar Timezynk en de instelling Integraties, waar ondersteuning de integratie al heeft geactiveerd als u hierom hebt gevraagd, anders neemt u gewoon contact met ons op en vraagt u ons om de integratie in Timezynk te activeren. Selecteer vervolgens onder de knop Activeren.

U wordt dan teruggestuurd naar Fortnox waar u machtigingen goedkeurt. Zodra u dit goedkeurt, wordt u opnieuw teruggestuurd naar Timezynk, waar nu wordt aangetoond dat uw Timezynk-account is gekoppeld aan Fortnox.

Daar kunt u ook een register selecteren dat moet worden beheerd als een klantenregister waarbij nieuwe klanten die worden aangemaakt automatisch naar Fortnox worden verzonden.

Facturen

Het factuurdocument wordt direct overgedragen door naar beneden te scrollen naar de knop Verzenden naar Fortnox op het factuurdocument en erop te klikken. Vervolgens kunt u uw facturen vinden door in Fortnox op Menu>Invoicing>Customer facturen te drukken.

Loonlijst

Wanneer het tijd is om payroll te maken, exporteer je de payroll naar een PAXml 2-bestand, dat je vervolgens importeert in de kalender in Fortnox.