Hoe integreer ik Timezynk met Visma Payroll?

2023-04-17 11:13:26

Integratie met Visma Payroll

Door de payroll basis van Timezynk te importeren in Visma Payroll krijgt u automatisch all time rapportages en afwijkingen in de payroll, wat een correcte berekening van de salarissen garandeert.

Er zijn enkele instellingen die u moet aanpassen voordat u aan de slag gaat.

Instellingen in Visma Payroll
Start eerst Visma Lön en ga naar Archief> Bedrijfsonderhoud> Bedrijfsinstellingen. Kies het tabblad Importeren/exporteren. Vink het vakje Importeren uit een ander tijdrapportagesysteem aan en kies in welke map u de salarisbases wilt opslaan. De eenvoudigste manier is om de map Downloads te kiezen, omdat uw browser dit automatisch zal voorstellen bij het downloaden van de bestanden van Timezynk.

Ook kun je aanpassingen doen in hoe de verschillende tijdcodes in de salarisbasis zijn gekoppeld aan de salarisartikelen. Druk op de knop Tijdcodes.. En u krijgt een lijst met tijdcodes waar u de bestaande verbindingen kunt wijzigen of uw eigen tijdcodes kunt toevoegen. De getallen in de kolom Tijdcode zijn wat er in de salarisartikelen in Timezynk moet worden geschreven.

Payroll run
Nu bent u klaar om uw eerste payroll run te doen.

Begin met het downloaden van een salarisbasisbestand van Timezynk door in te loggen en Payroll te kiezen in het menu. Definieer de tijdsintervallen die u op de loonlijst wilt hebben en druk op Downloaden > Visma Loon.

Maak zoals gewoonlijk een nieuwe payroll aan in Visma Loon. Visma loon toont een dialoogvenster waarin u kunt kiezen welk bestand u als salarisbasis wilt importeren. Kies het bestand dat u zojuist hebt gedownload van Timezynk en importeer het bestand.

Tijdens uw volgende salarisadministratie hoeft u alleen de laatste twee stappen te doorlopen, wat betekent dat u een bestand in Timezynk maakt en importeert naar Visma Loon.