Hoe maak en beheer ik tags?

2023-04-13 12:19:08

Tags zijn labels die u gebruikt om uw personeel op verschillende manieren te selecteren.

Hier zijn enkele voorbeelden van wanneer het goed kan zijn om tags te maken:

  • Taken vereisen bepaalde kwalificaties
  • Werknemers hebben verschillende vormen van tewerkstelling
  • Medewerkers werken in verschillende eenheden/afdelingen
    De tag "Geen gebruikers toegestaan" bestaat vanaf het begin in het systeem en is er om boevoegdheden voor alle gebruikers met betrekking tot de gekozen registers te verwijderen.

Een nieuwe tag maken en personeel taggen
De eenvoudigste manier om tags te maken, is door op het tandwiel pictogram te drukken> Tags beheren.

Klik op de pagina "Tags beheren" op "Toevoegen", geef de tag een naam en druk op "Opslaan". Klik vervolgens op de tag die u zojuist hebt gemaakt en vink de vakjes links aan van de werknemers die de tag zouden moeten hebben.

114.jpg
115.jpg
116.jpg

Een tag koppelen aan registers

Bovendien kunt u tags aan uw registerberichten koppelen door een tag te selecteren en op een van de tabbladen te klikken die uw registers vertegenwoordigen. Vink de vakjes onder de kolommen "Schema" en "Rapport" aan. Door dit te doen, zorgt u ervoor dat alleen die gebruikers met de juiste kennis en vaardigheden worden geboekt voor diensten en de bevoegdheden hebben om ze te rapporteren.

De naam van een tag wijzigen
Klik op "Toevoegen", geef de tag een naam en kies de oude tag in het veld "Kopiëren van". Klik vervolgens op "Opslaan en je bent klaar! Vergeet niet om de oude tag te verwijderen.

Een tag verwijderen
Klik op een tag die u wilt verwijderen, druk op "Instellingen" in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op "Tag verwijderen".