Hoe werkt de pagina "Aanvragen"?

2023-04-13 15:38:38

Bedrijven moeten in staat zijn om hun diensten effectief te bemannen. In Timezynk is het eenvoudig om boekingsaanvragen te verzenden tijdens het plannen en opvolging te doen in de weergave "Vragen".

De juiste dingen vinden, groeperen en filteren

Wat het belangrijkste is op de pagina zijn de vragen, dat wil zeggen de vragen die naar de gebruikers worden gestuurd. Standaard is om alle openstaande vragen weer te geven, maar u kunt kiezen of u de vragen wilt bekijken die onbeantwoord zijn of degene waarop gebruikers respectievelijk Ja of Nee hebben geantwoord.

De vragen sorteren:
De standaard is om de vragen in dezelfde volgorde te sorteren als de antwoorden erop, maar u bent vrij om die instelling aan uw behoeften aan te passen. Titel staat voor de naam van de dienst, Versturen staat voor de tijd dat de aanvraag is verzonden en Starttijd staat voor wanneer de dienst begint.

Boekingsaanvragen groeperen:

Om een beter overzicht te krijgen kunt u uw vragen groeperen. Standard toont ze één per één. Door ze te groeperen op bijvoorbeeld "Klant" zie je snel alle vragen over die klant.

U kunt vervolgens verder groeperen binnen de subgroepen totdat u de weergave precies zo krijgt als u wilt.

Boekingsaanvragen filteren
Door te kiezen voor "Filter toevoegen", kunt u vragen weergeven die specifiek zijn voor uw afdeling of een specifieke gebruiker. Wanneer u "Filter toevoegen" kiest, verschijnt er een ander vak waarin u definieert wat u wilt filteren.

Meerdere selecteren en bewerken
Door vragen of hele groepen vragen te selecteren, krijgt u het blauwe contextmenu te zien. Dit menu heeft een paar knoppen voor de meest voorkomende taken.

Uw weergaven opslaan
Om niet de hele tijd op verschillende menu's te hoeven klikken, kunt u uw instellingen opslaan in de tabbladen bovenaan. Dit stelt u in staat om een bredere kijk van uw vragen in beeld te krijgen. Als u een instelling op een tabblad wijzigt, kunt u op het tabblad klikken en ervoor kiezen om het opnieuw in te stellen, te bewerken of te verwijderen. .

Nog vragen?
U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag op weg met de boekingsaanvragen.