Ziekenhuis - Hoe pas ik het systeem aan mijn organisatie aan?

2023-04-18 10:35:31

Vanwege de flexibiliteit wordt Timezynk gebruikt door organisaties in verschillende branches, bijvoorbeeld de gezondheidszorg, recruitment & consulting, spoorwegen, hotel & restaurant, facilitair management, etc.

Hoewel het gebruik van het systeem met de standaardinstellingen voor ploegendiensten en tijdrapporten voor sommige van onze klanten goed werkt, zijn wij van mening dat het aanpassen van het systeem aan de eigen behoeften het grootste verschil maakt in de dagelijkse werkzaamheden.

Ingericht voor een ziekenhuis

Een ziekenhuis heeft doorgaans wisselende diensten omdat het vaak 24/7 open is en ook verpleegkundigen en artsen heeft die tijdens diensturen werken. Om duidelijk te kunnen maken waar de shift uit bestaat, is het toevoegen van registers en velden aan de shift cruciaal. Voorbeelden voor een ziekenhuis kunnen een veld voor de afdeling zijn, aangezien een ziekenhuis vaak uit meerdere afdelingen bestaat met personeel dat een specifiek soort kennis of opleiding nodig heeft, en wat voor soort taak/werktitel de werknemer in de dienst zal hebben.

Het toevoegen van een veld voor andere informatie kan goed zijn als je wat vrije tekst nodig hebt met specifieke vermeldingen voor de dienst.

mceclip0.png

In het bovenstaande voorbeeld is Kalle ingeroosterd als verpleegkundige die tussen 15:00 - 00:00 uur op Radiologie zal werken en dan tussen 19:00 - 20:00 uur een pauze zal hebben.

Je kunt ook configureren wat je wilt zien in de ploegtitel, in dit voorbeeld bestaat de titel uit de taak en de afdeling. U kunt ervoor kiezen om alle soorten velden uit het register of andere velden toe te voegen om de dienst aan te passen aan de behoeften van uw organisatie.

Als er behoefte is aan meerdere medewerkers in dezelfde dienst, kunt u door een ander nummer in het veld Aantal te schrijven meerdere gebruikers op deze dienst boeken. In bovenstaand voorbeeld is alleen Kalle geboekt en daarom is de dienst volgeboekt en is de balk groen.

Hieronder vindt u de instructies om uw register op dezelfde manier in te stellen:

1. Herstel register "Unit" (als u meer dan één unit heeft)

 • Ga naar "Instellingen registreren" (het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek> "Instellingen registreren" onder "Registreren")
 • Klik op "Toon gearchiveerd" in de rechterbovenhoek
 • Zoek de rij met de titel "Eenheid" en druk op het gereedschapspictogram aan de rechterkant
 • Klik op "Herstel register" aan uw linkerkant

2. Voeg register "Unit" toe aan je diensten (als je meer dan één unit hebt)

 • Ga terug naar "Instellingen registreren" en klik op de titel "Shifts"
 • Klik op "+ Toevoegen" en scroll in het veld met de naam "Type" door de lijst totdat u "Registers" ziet
 • Kies register "Unit" en sla op

3.Verwijder register "Klant" uit uw diensten

 • Zoek in register "Shifts" een veld met de naam "Klant"
 • Klik rechts op "Bewerken".
 • Klik op "Archief" onderaan de zijbalk

5.Neem contact met ons op om de module voor meerdaagse diensten te activeren

 • Module voor meerdaagse diensten stelt u in staat om een ​​dienst aan te maken die op de ene dag begint en op een andere dag eindigt.
 • Tip! In de tussentijd is er een truc die je kunt gebruiken. Vul in het veld voor eindtijd een eerdere tijd in dan je starttijd en het systeem interpreteert de dienst als een meerdaagse dienst.

6. Wijzig de volgorde van de velden in je diensten (optioneel)
U kunt de velden slepen en neerzetten om de volgorde te wijzigen, dit doet u door de velden omhoog en omlaag te slepen bij de stippellijnen links van de velden.