Schemaläggning online

Undvik att lägga ner timmar på schemaläggning. Med Timezynks schemaläggningsprogram får ni mer tid över till det väsentliga. Vår schemaläggning är molnbaserad och smidig för dig när du vill lägga in information när och var som helst. 

Dra och släpp

Lägg scheman och flytta pass enkelt genom att dra och släppa dem var du vill i schemat.

Live uppdateringar

Se hur pass skapas, bemannas och flyttas i schemat av dina kollegor.

Alltid tillgängligt

All information finns i molnet och är tillgänglig för dig oavsett var du är.

“Timezynks molnbaserade tidrapportering suddar ut begränsningarna, ökar produktiviteten och förenklar resursfördelningen.“

Kom igång med Timezynk
Starta ditt konto gratis!

Schemaläggning i realtid
Arbeta på dator, surfplatta eller mobil
Kostnadsfritt upp till 5 användare med Timezynk Lite
Teckna abonnemang för oändligt med användare, pass, projekt, kunder med Timezynk Premium
Smidiga underlag för lön och fakturering i Timezynk Premium


 

Schemaläggning regler

Timezynks schemaläggning säkerställer att regler och lagar efterföljs. Här kan du bland annat se att arbetstiden efterföljs så att övertid, vila och ledighet är synbart. Det är även viktigt om det gäller helgpass, hel- eller halvdagar och när någon annan tar ditt arbetspass.

Anpassad schemaläggning för personal

Timezynk skräddarsyr din verksamhets schemaläggning genom att anpassa systemet efter era behov och hur enkel eller komplex verksamheten är. Sättet ni vill arbeta på ligger till grund för hur vi bygger systemet. När du beställer vårt schemaprogram får du en testperiod och en gratis demo.

Programmet och appen är baserat på automatiska processer som visas i realtid. Det är lättillgängligt, enkelt att använda och underlättar i alla lägen för hela verksamheten.

Digital schemaläggning

Idag när många sitter på varsitt håll, jobbar på distans och helt plötsligt behöver föra in information i schemat, blir allt mycket smidigare och lättare om du har ett schema som uppdateras i realtid direkt i mobilen. Du lägger in dina arbetspass och gör de på så sätt även tillgängliga och synliga för alla i verksamheten – från den enhetliga nivån till varje medarbetare.

Detta reducerar tid för administration kring områden som lönehantering, fakturahantering och tidrapportering. Stämpla in och ut, ändra uppgifter eller få en övergripande överblick över verksamheten med vår anpassade schemaläggning för personalen.

Skapa ert schema tillsammans med underlag som hjälper och underlättar i alla lägen. Det skapar en gynnsam process från planering till uppföljning. Arbetet går enklare och snabbare och misstag undviks.”