Schemaläggning online

Undvik att lägga ner timmar på schemaläggning. Med Timezynks schemaläggningsprogram får ni mer tid över till det väsentliga. Vår schemaläggning är molnbaserad och smidig för dig när du vill lägga in information när och var som helst. 

Digital schemaläggning online

Idag när många sitter på varsitt håll, jobbar på distans och helt plötsligt behöver föra in information i schemat, blir allt mycket smidigare och lättare om du har ett schema som uppdateras i realtid direkt i mobilen. Du lägger in dina arbetspass och gör de på så sätt även tillgängliga och synliga för alla i verksamheten – från den enhetliga nivån till varje medarbetare. Detta reducerar tid för administration kring områden som lönehantering, fakturahantering och tidrapportering. Stämpla in och ut, ändra uppgifter eller få en övergripande överblick över verksamheten med vår anpassade schemaläggning för personalen.

Skapa ert schema tillsammans med underlag som hjälper och underlättar i alla lägen. Det skapar en gynnsam process från planering till uppföljning. Arbetet går enklare och snabbare och misstag undviks.

Anpassad schemaläggning för personal

Timezynk skräddarsyr din verksamhets schemaläggning genom att anpassa systemet efter era behov och hur enkel eller komplex verksamheten är. Sättet ni vill arbeta på ligger till grund för hur vi bygger systemet. När du beställer vårt schemaprogram får du en testperiod och en gratis demo.

Programmet och appen är baserat på automatiska processer som visas i realtid. Det är lättillgängligt, enkelt att använda och underlättar i alla lägen för hela verksamheten.


Personlig meny överst på sidan

Schemaläggning regler

Timezynks schemaläggning säkerställer att regler och lagar efterföljs. Här kan du bland annat se att arbetstiden efterföljs så att övertid, vila och ledighet är synbart. Det är även viktigt om det gäller helgpass, hel- eller halvdagar och när någon annan tar ditt arbetspass.

Vårt schemaprogram låter dig:

  • Lägga in tillgänglighet.
  • Svara på öppna pass och förfrågningar
  • Stämpla in och ut
  • Tidrapportera

Prova idag!

Om du inte har ett Timezynk-konto så skapa ett konto nedan för att testa gratis!