Schemaläggning är vår grej

Idén till Timezynk föddes redan 2006 då en tidrapport lämnades in på en bit avriven gipsplatta, eftersom veckorapporten på papper hade regnat bort. Här var det uppenbart att det fanns ett behov av effektiva mobila verktyg för att hantera personal och tid.

2010 startades Timezynk, med en vision om att radikalt förenkla tidrapportering och schemaläggning för våra kunder. På ett personligt och engagerat sätt utvecklar och säljer vi en molnlösning för personal- och resursplanering till verksamheter med en skiftbaserad och rörlig personalstyrka.

Vi finns i Malmö och består av ett fantastiskt team av duktiga utvecklare, supporttekniker och kundambassadörer. Genom vår engagerade och kunniga personal levererar vi kvalitet och trygghet till våra kunder så att de får en enklare vardag, nöjda medarbetare och kan spara både tid och pengar.

Ägare

Företaget ägs och drivs av hängivna affärsänglar från stora företag i svenskt näringsliv: Jan Andersson (ReadSoft), Lars Josefsson (Vestas), Hans Stråberg (Investor), Hampus Jakobsson, Carina Malmgren Heander (SAS), Tom Erixon (Alfa Laval), Urban Jansson (SEB), med flera.

Jobba på Timezynk

Vi växer ständigt för att fortsätta utvecklas och erbjuda ännu bättre service och tjänster.
Läs mer om våra lediga jobb här!

Kontakta oss

Timezynk AB
Norra Vallgatan 70
211 22 Malmö

040-475 473
info@timezynk.com