April 4, 2022
timezynk

Vi är glada över att kunna meddela att vi har blivit utvalda som en av mottagarna av digitaliseringscheckar från Region Skåne. Vi ser detta som ett erkännande av potentialen i vår plattform och pengarna kommer att hjälpa oss att växa ytterligare och nå våra mål.

Hur vi ska utveckla och förbättra vår kundupplevelse med stöd av Region Skåne

Delfinansierat av Europeiska unionen

Affärsutvecklingscheckar för digitalisering är delfinansierade av Europeiska unionen och ges till små och medelstora svenska företag för att hjälpa dem att skapa nya värden och nå sina affärsmål med användning av digital teknik. Till exempel att ta fram en digital strategi, identifiera nya affärsmodeller eller effektivisera digitala processer och system.

Ett av kraven för att få stödet är att projektet ska vara nivåhöjande. Det innebär att det ska tillföra ny kompetens till företaget, och enbart finansiera utveckling utöver den vanliga verksamheten. Mottagarna måste därför ha en långsiktig uppfattning om hur de vill utveckla sin verksamhet, och hur digitaliseringen kan bidra till detta.

Vår projektplan och vision

I hopp om att förbättra vår kundupplevelse samt att effektivisera vår onboardingprocess med hjälp av digitala verktyg skickade vi in ​​en projektansökan. Då vårt system skräddarsys efter varje kunds behov kräver introduktionsprocessen ofta en stor insats från vårt supportteam. Vi vill kunna välkomna fler företag och deras anställda att börja använda vårt system, samtidigt som de får verktyg att anpassa det på egen hand utan att behöva känna att de hela tiden behöver vara beroende av vår support. I fortsättningen kommer vi givetvis att fortsätta erbjuda lika mycket stöd till de som önskar.

Projektansökan beviljades och nästa steg var att delta i ett videomöte med ALMI:s affärsrådgivare. Under mötet fick vi beskriva vår företagskultur, våra drivkrafter och vår långsiktiga vision och mål. Senare blev vi inbjudna till Region Skånes draknäste där Matilda Pirri, marknadschef, deltog och presenterade sin idé för projektet.

– Vi var mycket glada över att få veta att vår projektplan och vision var i linje med kraven och syftet med affärsutvecklingsstödet, säger Matilda Pirri.

En viktig bekräftelse

Att ta emot digitaliseringschecken kommer inte bara att ta oss ett steg närmare vårt mål – att förbättra vår kundupplevelse samt att göra våra onboardingprocesser mer effektiva med hjälp av digitala verktyg – det är också ett viktigt erkännande, säger Matilda.

– Vi ser detta som ett bevis på att de behov vi möter med vår plattform är viktiga. Vi vill verkligen att alla ska ha möjlighet att använda vårt system, då vi vet hur mycket företag och entreprenörer kan dra nytta av det. Med många års erfarenhet av personalledning och administrativt arbete inom servicebranschen vet jag att det finns flera timmar och pappersark att spara varje vecka med ett system som Timezynk, säger Matilda.

Vad detta betyder för oss

Med stöd av digitaliseringschecken ska vi ytterligare stärka vår kunskap inom kundupplevelse och förbättra kundresan. Vi kommer att utveckla verktyg för att göra kunderna mer oberoende och mindre beroende av oss, vilket ger potentiella och befintliga kunder fler sätt att engagera sig med oss.

– En del av våra kunder vill kontakta support- och försäljningsavdelningen innan de fattar beslut, medan andra vill komma igång på egen hand. I framtiden kommer vi att kunna möta allas behov och ge dem lämpliga verktyg utifrån deras individuella situation, säger Matilda.

Hon fortsätter:

– När vi fick digitaliseringschecken fick vi också rekommendationen att göra en liknande ansökan för att stödja vår internationella expansion, vilket vi planerar att gör a. Vårt mål är att Timezynk inom 10-15 år ska vara världens största marknadsplats där schemaläggningsföretag utbyter tjänster och personal.

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och inspireras kring bland annat balans i arbetslivet, verksamhetsplanering och kundframgångar.

Prenumerera nu!

Skapa konto

Discount code
This is required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.