May 25, 2015
timezynk

När du skapar ett register har du full frihet att lägga till den information som behövs. Ett register består av en samling fält som du väljer från inställningarna när du skapar registret. Det finns mer än 40 fält att välja på med allt ifrån adressuppgifter till fakturarader och helt tomma fält för fri text. Du kan skräddarsy dina register för att passa din verksamhet.

Arbeta med register i Timezynk

Dina register

För att avgöra vilka register du kan tänkas behöva kan du svara på följande frågor:

  • Ska du använda information från Timezynk för att göra löneutbetalningar?
  • Ska du använda information från Timezynk till fakturering?
  • Vilken information behöver personalen för att kunna utföra sitt arbete?
  • Behöver tidrapporten innehålla mer information är arbetade timmar, och i så fall vilken information?

Löner och fakturering

När det gäller löneunderlag matchar Timezynk personalens arbetade timmar mot gällande kollektivavtal. Förutom att hålla reda på arbetstiderna kan du behöva annan information till löneunderlaget, till exempel yrkesroll. När det gäller löneunderlag matchar Timezynk personalens arbetade timmar mot gällande kollektivavtal. Förutom att hålla reda på arbetstiderna kan du behöva annan information till löneunderlaget, till exempel yrkesroll. Till fakturaunderlagen behöver du förmodligen ha information om dina kunder, vilka tjänster ni utför eller information om projekt.

Arbetspasset och tidrapporten

Passet ska innehålla den information personalen behöver för att kunna utföra sitt arbete. I det enklaste fallet räcker det med start- och sluttid. I andra fall kan det behövas information om var arbetet ska utföras, hos vem och med vilken utrustning. Då behöver du lägga till information om det och skapa ett register över platser, kunder eller maskiner. Även tidrapporten kan behöva innehålla mer information än bara arbetade timmar.

Exempel på register för olika behov

Schemalägg utan register

Om du bara behöver hålla reda på hur många timmar varje anställd har arbetat behöver du inget register. När du skapar ett arbetspass finns redan fält för start- och sluttid, raster och antal personer. Det är bara att börja boka in medarbetarna i schemat.

Schemalägg med ett register

Om du till exempel driver en restaurang behöver du se till att varje arbetspass har rätt antal personer med en specifik roll; serveringspersonal, diskare och kock. Förutom att schemalägga medarbetare vissa tider behöver du ett register över de olika rollerna.

En mer komplex verksamhet, som bemanning, kan kräva mer än ett register. Kundregistret är givet, men det kan även behövas ett register för den typ av personal du hyr ut; receptionist, lagerarbetare, städpersonal, kundtjänstmedarbetare etc.

Vi hjälper dig

Vid en första anblick kan det här med register verka överväldigande, eftersom det finns så många möjligheter. Oroa dig inte, vi hjälper dig att komma igång. I vår kostnadsfria webdemo går vi tillsammans igenom hur du vill sköta din schemaläggning. Utifrån det utformar vi arbetspass, tidrapporter och lägger till de register du behöver. Vid en första anblick kan det här med register verka överväldigande, eftersom det finns så många möjligheter. Oroa dig inte, vi hjälper dig att komma igång. I vår kostnadsfria webdemo går vi tillsammans igenom hur du vill sköta din schemaläggning. Utifrån det utformar vi arbetspass, tidrapporter och lägger till de register du behöver. Skapa ett gratis testkonto och kontakta oss så bokar vi in en tid!

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och inspireras kring bland annat balans i arbetslivet, verksamhetsplanering och kundframgångar.

Prenumerera nu!

Skapa konto

Discount code
This is required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.