February 21, 2022

Det finns många anledningar till att vi har valt att lansera vårt schemaläggningssystem gratis för att stödja tillväxt inom mindre företag. I detta inlägg kommer vi att dyka ner i dessa anledningar och lista alla fördelar med att implementera Timezynk i ett tidigt skede och utöka din verksamhet med oss. Förhoppningsvis har du, när du har nått slutet av den här artikeln, lärt dig de viktigaste fördelarna med vårt system och kommer att vilja prova det själv.

Timezynk freemium - En gratisversion för mindre företag

Kostnadsfri version för små företag

Som en del av våra fokusområden inom Agenda 2030 är vårt mål att stödja tillväxt i mindre företag. Med vår nya kostnadsfria version av Timezynk kommer mindre företag att kunna fortsätta använda systemet gratis även efter att testperioden är slut. När den kostnadsfria testperioden på 14 dagar är över kan du antingen välja att stanna kvar i gratisversionen med begränsningen på fem användare, eller välja att uppgradera till ett abonnemang med obegränsat antal användare.

Detta innebär att små företag kan komma igång på egen hand och använda de grundläggande funktionerna i vår programvara för personalhantering utan att vara beroende av  support. Systemet kan sedan integreras med affärssystem via befintliga integrationer eller via vårt öppna API, allt för att göra verksamhetens planering och uppföljning så effektiv och säker som möjligt.

Varför vi lanserat en gratisversion

Många av de schemaläggningssystem som finns på marknaden idag inom det lägre prissegmentet är svåra att växa med, eftersom de är anpassade för just små företag. Vårt system kan skräddarsys för att möta behoven hos växande företag oavsett deras storlek.

Många av våra stora kunder började en gång i tiden som små kunder och har sedan dess vuxit sig större. Bland annat tack vare den struktur och effektivitet som ett bra verktyg för planering ger. Genom att lansera vår plattform för en bredare publik är vårt mål att nå ut till små företag och uppmuntra dem att upptäcka alla fördelar med vår plattform och fortsätta sin tillväxtresa tillsammans med oss.

Den hårda sanningen är att ineffektiv och tidskrävande schemaläggning är ett stort tillväxthinder. Genom att implementera ett schemaläggningssystem redan från början lättar den administrativa bördan och gör att växande företag kan fokusera på sitt huvudmål – att växa och utveckla sin kärnverksamhet.

Engagera och involvera medarbetarna

Vårt system bygger på samarmete och syftar till att inkludera alla så mycket som möjligt. Anställda som jobbar då och då kommer också att känna sig mer delaktiga, eftersom de har mer kontroll över sitt eget schema genom att fylla i sin tillgänglighet och svara på förfrågningar. Om de planerar att ta ledigt några dagar får de inga arbetsförfrågningar under dessa dagar.

Av erfarenhet vet vi att det är viktigt att ha en struktur och ett effektivt schemaläggningssystem på plats så tidigt som möjligt. Många mindre företag tjänar på att ha ordentlig struktur från början, eftersom det sparar inte bara värdefull tid utan också pengar. Eller som det gamla ordspråket säger, tid är pengar.

Ett exempel är last-mile-leveransföretaget Gordon Delivery, som började samarbeta med oss ​​i ett tidigt skede och har utökat sin verksamhet otroligt snabbt sedan dess. För att stödja deras vision om att bli det ledande företaget inom last mile-logistik inom dagligvarubranschen har de implementerat vår plattform för samarbetsschemaläggning. Allt eftersom företaget vuxit och expanderat till nya marknader har vi anpassat och skalat upp plattformen för att passa deras behov.

Vårt mål – en marknadsplats för våra kunder

På lite längre sikt siktar vi på att skapa en marknadsplats för tidsbaserade tjänster, där våra kunder ska kunna marknadsföra sina tjänster till kunder och ha ett direkt samarbete med leverantörer. Som ett mindre företag kommer du att dra nytta av vår schemaläggningstjänst och samtidigt marknadsföra dig själv för att få nya kunder. Håll utkik för att ta reda på mer om denna lansering och bli en av de första som testar vår nya funktion.

Timezynk lämpar sig perfekt för nystartade företag och mindre företag med ambitioner att växa. Systemet kommer att anpassas efter din verksamhet för att sedan växa i takt med att din verksamhet utvecklas, och dess struktur kan alltid anpassas och anpassas på vägen. Upptäck alla fördelar idag genom att prova gratisversionen och utveckla ditt företag med oss.

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och inspireras kring bland annat balans i arbetslivet, verksamhetsplanering och kundframgångar.

Prenumerera nu!

Skapa konto

Discount code
This is required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.