May 9, 2022

Utveckling är ett av Deyaa Orfalis kärnintressen. Inte bara relaterat till hans yrke, utan också när det gäller att se utvecklingen av sig själv, av Timezynk och av människorna och företagen som använder plattformen.

Utveckling både personligt och professionellt

Avancerade snabbt

Deyaa började arbeta med kvalitetssäkring på Timezynk för två år sedan, och bara ett år senare blev han produktägare. Hans roll idag har breddats ännu mer och inkluderar många olika uppgifter, men för det mesta hanterar och utvecklar han Timezynks plattform och molninfrastruktur.

– Mitt huvudmål i min nuvarande roll är att se till att vi följer våra värderingar och att våra produkter uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Att se dem frodas av den flexibilitet vi skapar är det som driver mig mest.

Balans mellan jobb och fritid

Deyaa hörde talas om Timezynk genom ett praktikprogram för två år sedan. Programmet matchar företag med människor och när Deyaa anmälde sig blev han matchad med Timezynk, men också med många andra företag.

Att arbeta som utvecklare kan ofta innebära många timmar framför en skärm. Men när Deyaa inte arbetar är han överallt förutom vid sin dator:

– När jag inte jobbar är den sista platsen jag vill vara framför en dator. Jag älskar att läsa, promenera, vara i naturen, resa och utforska nya platser, så jag försöker göra det på fritiden. Men jag gillar verkligen det jag gör på jobbet också, så en kombination av de två är det bästa, säger han.


"Jag får göra mer av det jag älskar"

– Det som intresserade mig med Timezynk var deras fokus på utveckling. Inte bara för företaget utan även för mig som anställd. Eftersom det är ett ganska litet företag som strävar efter att bli internationellt betyder det för mig att jag får göra mer av det jag älskar, få mer erfarenhet och mer kompetens, säger han och fortsätter:

– Det är roligt att vara med och designa en dynamisk struktur där våra kunder kan forma schemaläggningssystemet som de vill att det ska vara och uppfylla allas behov. Då vi strävar efter att vara bäst och gör allt för våra kunder kan det resultera i mycket arbete. Men det hjälper att vi prioriterar vårt arbetsflöde så att det är fördelaktigt för både våra kunder och för oss anställda.

Utmaningar i framtiden

När ett företag siktar på utveckling innebär det ofta nya uppgifter, nya utmaningar och nya situationer. Något som kan verka ganska skrämmande för många, men som är något som Deyaa strävar efter i sin roll:

– I framtiden ser jag fram emot att se Timezynk anpassa sig till olika kulturer. Schemaläggning i Sverige och norra Europa skiljer sig mycket från, låt oss säga, Mellanöstern eller Syrien där jag ursprungligen kommer ifrån. Som utvecklare ska det bli spännande att tänka på alla detaljer, till exempel olika alfabet eller hur veckorna är uppbyggda. Det är det som håller mig igång, lära mig nya saker och utmanas i mitt dagliga arbete. Det kan vara svårt för stunden, men det lönar sig alltid i slutändan.

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och inspireras kring bland annat balans i arbetslivet, verksamhetsplanering och kundframgångar.

Prenumerera nu!

Skapa konto

Discount code
This is required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.